Har du bruk for vitaminer om du ofte bestiller take-away?

Hurtigmat og take-away er enkelt, men inneholder ikke alltid næringsstoffene som kroppen trenger.

Blir du ofte fristet til å bestille take-away eller kjøpe fastfood på veien hjem? Det kan smake godt og det er enkelt – og all take-away er naturligvis heller ikke usunt. Det finnes mye å velge mellom, men ofte er det nok slik at den maten som tilberedes raskt, inneholder litt for lite av de næringsstoffene kroppen trenger. Det samme gjelder også for ferdigmat vi kjøper i butikken og bare varmer opp hjemme. Du får ikke i deg den samme mengden med nødvendige vitaminer og mineraler her, som når du med omhu tilbereder maten fra bunn, med ingredienser du selv plukker ut.

Lite fet fisk

Helsedirektoratets råd for god helse forteller blant annet at vi i tillegg til å være i fysisk aktivitet, bør ha et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk, og begrensede mengder bearbeidet kjøtt, rødt kjøtt, salt og sukker. Men selv om vi hører rådene titt og ofte, og vet at det vi spiser og drikker påvirker helsen vår, spiser vi voksne likevel i snitt under halvparten av den anbefalte mengden på fem frukt og grønnsaker daglig. Heller ikke fisk er vi flinke nok til å spise, til tross for at vi bor i kystlandet Norge. Kun en fjerdedel av alle voksne får i seg nok fet fisk. Kanskje noe å tenke på? Det tar ikke nødvendigvis så mye ekstra tid å stikke innom fiskedisken en gang eller to i uken – og tilberedningen kan være rask og enkel.

Komplett kosttilskudd

Ender du likevel opp med å bestille take-away et par ganger i uka, finnes det heldigvis en annen måte å sørge for at du får i deg alle de vitaminene og mineralene du trenger. Tar du to kapsler med Nycoplus Omega-3 Multi om dagen, slipper du å tenke konstant på om kroppen får all næringen den krever. Nycoplus Omega-3 Multi er nemlig et komplett kosttilskudd som sikrer daglig inntak av viktige vitaminer, mineraler og omega-3-fettsyrer. Kapslene kjøper du på apoteket.

Nycoplus selges kun på apotek

Publisert januar 18, 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *