Varme drikker hjelper faktisk

Kvinner holder en kopp med begge hendene
Når nesa er tett og halsen kjennes ut som sandpapir er det ekstra deilig med noe varmt i koppen.

Å holde seg varm hjelper immunforsvaret å bekjempe forkjølelsen, i tillegg er tilføring av væske viktig for å erstatte kroppens væsketap. Med nok væske føler du deg kvikkere og kan unngå hodepine, og slim blir tynnere og dermed mindre plagsomt.

Men i tillegg til å holde deg varm og gi deg væske kan også drikken gi deg tilskudd av stoffer som hjelper mot forkjølelsen. Men hva bør du egentlig drikke?

Effektive drikker

Drikker som hjelper mot forkjølelse kan du lage selv, for eksempel ved å helle kokende vann over klemte sitroner eller skrelte ingefær-biter. Tilsett litt honning, så har du en god forkjølelsesdrikk.

Ønsker du en litt raskere løsning når forkjølelsen river i kroppen, er Dekadin® Hot Drink et veldig godt alternativ. Hot Drink kommer i to ulike smaker, begge variantene inneholder C-vitamin, som bidrar til et normalt immunforsvar, og timian, som virker lindrende ved hoste, sår eller hes hals. Dekadin® Hot Drink kommer med smakene solbær og mentol og ingefær og sitron.

Dekadin® Hot Drink er poser med pulver som røres inn i varmt vann, og er like raskt ferdig som en kopp te. Det er en stor fordel når du aller helst vil ligge på sofaen og slappe av. Neste gang du kjenner en forkjølelse komme snikende bør du røre ut en pose Dekadin® Hot Drink i varmt vann, og kose deg med en varm og velgjørende drikke i sofakroken. Hot Drink lindrer forkjølelsessymptomene og kan brukes under hele forkjølelsen. God bedring!

 

ID nummer:

Publisert april 1, 2014

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *