Nå blir det enda enklere å finne svaret og produktet du trenger

Nye, oppdaterte produktsider hjelper deg uansett om du leter etter et konkret produkt, doseringen eller allergener i et tilskudd. Aldri før har det vært enklere å finne svar på det du lurer på.

Når informasjonen du trenger er lett tilgjengelig, blir det også enkelt å finne svar på det du lurer på. Slik bør det være – derfor lanseres en helt ny produktside på Nycomeds nettsider, som er designet for en mer brukervennlig opplevelse. Åse Andresen, klinisk ernæringsfysiolog hos Takeda, mener tydelige symboler og oversiktlige tabeller vil gjøre jobben enklere for de som jobber på apotek og annet helsepersonell:

– De nye produktsidene inneholder mye detaljert informasjon om blant annet aldersgrenser, doseringer, ingredienser og innhold, sier hun. Nettsiden vil dermed fungerer godt som et oppslagsverk i møte med kunder og pasienter.

 

Kategorier og symboler gir oversikt

I tillegg til nyttig informasjon om nøyaktig hvordan tilskuddet eller legemiddelet fungerer, kan du med få tastetrykk filtrere og kategorisere etter behov. På den måten kan man kjapt gi riktig informasjon i møte med kunder og pasienter i ulike livssituasjoner, som gravide, ammende, barn eller eldre.

Produktene er også markert med ikoner som er enkle å forstå, enten de er egnet for vegetarianere og veganere, eller om de inneholder laktose, gluten, gelatin eller sitrus. Ingredienser, dosering og bruk er også enkelt å finne frem til.

 

Test produktsidene her

 

Smart og enkelt for forbruker og helsepersonell

I bunnen av hver produktside er det lagt relevante artikler slik at du får ytterligere svar, informasjon og kunnskap som kan være nyttig når man skal komme med anbefalinger til andre. Dette mener Åse Andresen er en fordel, både for forbrukere og helsepersonell:

– Oppdatert informasjon, lett tilgjengelig og med tilstrekkelige opplysninger kan gjøre det enklere å gi gode råd og riktige svar på spørsmål.

Relevante produkter som kan fungere som et alternativ eller i tillegg til det valgte tilskuddet eller legemidlet vises også på produktsidene.

 

Handle på nett

Hvert enkelt produkt er linket til apotekkjedenes egne hjemmesider. Det vil gjøre det langt enklere for kunden å få både kosttilskudd og reseptfrie legemidler levert rett hjem, eller velge Klikk og Hent for å hente produktene på nærmeste apotek.

 

NO/NYP/1219/0164/13231

Publisert mars 27, 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Vi gjør oppmerksom på at denne siden er kun beregnet for helsepersonell.