Vi har siden starten i Norge i 1874 vært et toneangivende farmasøytisk selskap som med legemidler og sterke merkevarer har bidratt til bedre helse og et friskere Norge. Det kommer vi til å fortsette med.

Navneskiftet viser at vi er del av et forskningsbasert, globalt selskap som er til stede i mer enn 70 markeder. Takeda ble etablert i Japan i 1781 og er i dag det største farmasøytiske selskapet i landet og blant verdens 18 største leverandører av legemidler.

Hos Takeda i Norge møter du de samme menneskene, med de samme jobbene og den samme kontaktinformasjonen. Det betyr at ingenting i vårt samarbeid endrer seg. Vi vil beholde vår tydelige lokale forankring. Takeda er Norges største leverandør av medisiner og kosttilskudd til norske apotek, og vi har siden starten vært en viktig leverandør til norsk helsevesen, med et bredt spekter av medisiner. Overgangen til nytt selskapsnavn på pakningene vil skje gradvis. Våre anerkjente reseptfrie merkevarer kommer fortsatt til å bli markedsført med merkenavnet Nycomed.

Vi har en arv vi ønsker å ta vare på, men nå er den norske virksomheten del av et globalt fellesskap som særlig satser på å utvikle og levere ledende innovasjon innen gastroenterologi og onkologi. Vi utvikler medisiner som kan endre livet til pasienter verden over, og som dermed er et stort og viktig bidrag til samfunnet. Vi vet at fremtiden ligger i spesialiserte medisiner som er rettet mot komplekse og uløste helseproblemer. Med ny kunnskap er det mulig å lage spesialtilpasset behandling for pasientgrupper som ikke får god nok behandling i dag.

Takeda Norge skal stå for det beste i norsk kvalitet og historie sammen med japansk grundighet og innovasjon og skal jobbe for bedre helse for mennesker over hele verden.

 

Kanskje du også er interessert i å lese disse artiklene:

Oppdateringer i Nycoplus-porteføljen
Designendringer Nycoplus
Hva er sink godt for?
Nycopro Daglig bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt
Halsbrann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *