Et komplett kosttilskudd for gravide

Det kan være mye å tenke på under en graviditet. Velger du et kosttilskudd med alt du trenger av vitaminer, mineraler og omega-3 kan du heller fokusere på andre ting.

Under et svangerskap er det mange som er særlig opptatte av å ta gode valg for seg selv og barnet som vokser i magen. Det kan likevel være utfordrende å få i seg alt du trenger av jod, jern, omega-3, folat og andre vitaminer og mineraler gjennom kosten når du går gjennom perioder med kvalme, dårlig matlyst eller rett og slett har hektiske hverdager hvor det er utfordrende å variere måltidene.

Et komplett kosttilskudd for gravide kan være en enkel og god løsningen for å unngå å få for lite av viktige næringsstoffer under svangerskapet.

Komplett kosttilskudd

Et komplett kosttilskudd for gravide kan være en enkel og god løsningen for å unngå å få for lite av viktige næringsstoffer under svangerskapet. Nycoplus Gravid kan brukes fra før du slutter på prevensjon og under hele svangerskapet. Kosttilskuddet gir deg alt du trenger i trygge doser, og du kan dermed spise etter lyst og behov, og ikke kun etter «må» og «burde».

 

LES OGSÅ: Derfor bør du ta folattilskudd før og under svangerskapet

 

ID: NO/NYP/0918/0067

Publisert oktober 8, 2018

One Response

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *