Omega-3 uten smak av fiskeolje

Dette er løsningen for deg som vil ha fordelene ved å få i deg nok omega-3, men helt uten smaken av fiskeolje.

Det er bare å si det som det er: de færreste synes tran er godt. Men det er likevel en nødvendighet for de aller fleste, og særlig for dem som spiser lite eller ingen fisk.

Det kan være flere grunner til at sjømat velges bort. For noen er det allergi som setter en stopper for fiskemiddagen, mens andre simpelthen ikke liker smaken, konsistensen eller ikke vet hvordan man lager sjømat. Vegetarianere og veganere får heller ikke i seg de lange omega-3-fettsyrene uten et kosttilskudd.

Liker ikke smaken av fisk

Det er også en del som velger vekk tran og varianter av fiskeolje på grunn av smaken, og det kan være vanskelig å motivere seg selv til å spise noe som kanskje ikke smaker så godt.

Samtidig gir tilstrekkelig inntak av omega-3 mange helsefordeler, som normalt syn* og normal hjerne-*og hjertefunksjon**, samt bidrar til vedlikehold av normalt triglyseridnivå i blodet.*** Omega-3 har en dokumentert god effekt på kroppen, og anbefales derfor som en del av kostholdet av Helsedirektoratet, enten i form av mat eller tran. Det bør derfor ikke kuttes ut helt.

 

LES OGSÅ: Omega-3 for deg med fisk- og skalldyrallergi

Fri for fiskeolje

For deg som vil ta omega-3, men som ikke orker tanken på smaken, kan et tilskudd som Nycoplus Gelatinfrie Omega-3 tabletter være et godt alternativ. Disse er laget slik at omega-3-fettsyrene kommer i pulverform som en tablett istedenfor oljefylt kapsel, noe som reduserer ettersmaken.

Kosttilskuddet er derfor uten smak eller lukt av tran og fisk. Det er dessuten basert på norskutviklet teknologi, er uten gluten, gelatin, sukker, laktose og sitrus, og kan derfor tas av mange. For de som ikke ønsker et tilskudd basert på fisk i det hele tatt, anbefales Nycoplus Vegetabilsk Omega-3 fra alger som er helt fri for animalske ingredienser.

*Forutsetter daglig inntak av 250 mg DHA

**forutsetter daglig inntak av 250 mg EPA/DHA

***forutsetter daglig inntak av 2000 mg EPA/DHA

 

NO/NYP/1018/0092

Kilder:

  1. https://helsedirektoratet.no/folkehelse/kosthold-og-ernering/kostrad-fra-helsedirektoratet
  2. https://helsedirektoratet.no/folkehelse/kosthold-og-ernering/erneringsarbeid-i-helse-og-omsorgstjenesten/standardkost-i-helseinstitusjoner#kosttilskudd
  3. https://nycomed.no/product/nycoplus-vegetabilsk-omega-3/

Publisert november 22, 2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte produkter

Nycoplus

Gelatinfri Omega-3

60 tabletter

Mindre ettersmak

Nycoplus

Vegetabilsk Omega-3

30 kapsler

100% Vegetabilsk Omega-3

Nycoplus

Omega-3 Basic

90 kapsler

Omega 3 kapsler

Nycoplus

Omega-3 Høykonsentrert

500 mg - 120 kapsler

Omega-3