Enkelt i en travel hverdag

Synes du det er vanskelig å vite om du får i deg det du trenger av viktige næringsstoffer? Det finnes en enkel måte å gjøre det på.

Kroppen er ganske kravstor, og er du kjempeflink til å ha et balansert kosthold, kan du få i deg alt du trenger gjennom mat og drikke. Vi vet det så godt, hva vi bør spise, men utfordringen er at det er vanskelig å få til i en travel hverdag. Fisk to-tre ganger i uka, fem om dagen av frukt og grønnsaker, og fire porsjoner daglig med grove kornprodukter – det er ikke alltid like lett å få til alt sammen.

 

Da hadde det kanskje vært praktisk med et alt-i-ett-produkt? Noe som gjør valget enkelt, slik at du kan slippe å tenke at du kanskje mangler viktige næringsstoffer i kroppen. I Nycoplus Omega-3 Multi har vi samlet det du har behov for i én døgndose. Tar du to kapsler om dagen er du sikret det du trenger av vitaminer, mineraler og omega-3.

 

Viktige for kroppen din

De ulike vitaminene har forskjellige funksjoner, og er blant annet med på å bygge opp og vedlikeholde muskler, skjelett, hud og slimhinner, og sørge for motstandsdyktighet mot infeksjoner. De gjør også en jobb når karbohydrater, fett og proteiner skal omdannes til energi. Mineralene har også forskjellige funksjoner i kroppen, som å bidra til nervecellenes normale funksjon og regulering av kroppsvæskene. Flerumettede fettsyrer, som omega-3, er viktige for normalt syn* og normal hjerne* og hjertefunksjon**.

Nycoplus Omega-3 Multi selges i apotek, og er fri for gluten, sitrus og laktose.

 

*forutsetter daglig inntak av 250 mg DHA

*forutsetter daglig inntak av 250 mg EPA/DHA

 

Foto: Shutterstock og produktbilde

 

Kilder:

helsedirektoratet.no

nhi.no

Publisert november 14, 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *