Man lærer så lenge man lever. Møt Hilda som virkelig setter fokus på egen læring.

Fengselsbetjenten Hilda May Hagevik Berg (53) har bestemt seg: – Jeg skal ta en bachelor i ledelse i tillegg til full jobb. Og det skal jeg sannelig klare!

 

Denne høsten kan du følge Hilda og to andre modige kvinner som alle har én ting til felles: de følger drømmene sine for å leve et liv som er sunnere for både hjerne, hjerte og ledd. Vil de klare det? Historiene kan du følge her på Nycoplus-bloggen.

 

Hilda er utdannet fengselsbetjent, og har jobbet som det i nesten 10 år. Nå jobber hun som administrasjonssjef i Kriminalomsorgen. I disse dager tar hun etterutdanning.

 

– Det er utfordrende, fordi jeg er i full jobb. Man blir sittende å lese på kveldene, så det å være sosial har jeg ikke vært på en stund, sier Hilda smilende.

 

Har du også lyst til å begynne å studere?  Nycoplus Hjerne inneholder jod som bidrar til normal kognitiv funksjon og omega-3 for å opprettholde normal hjernefunksjon

– Det handler mye om indre motivasjon. Å ha lysten til å lære. Jeg er redd for å få jernteppe.

Selv om det er mye å gjøre, så er det veldig spennende. Jeg tror aldri vi blir utlært. Jeg tror aldri vi får fylt opp hjernen vår med nok kunnskap, sier Hilda.

 

 

NO/NYP/1017/0115

Publisert november 6, 2017. Sist oppdatert: januar 28, 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *