For deg som reiser bort i jula

Det er ikke rart at mange lengter til varmere strøk når vinteren i Norge kan føles evig lang. Er du en av de som reiser bort i jula? Ikke glem å ta vare på fordøyelsen.

For at vi skal føle oss friske og opplagte, er det lurt at fordøyelsen er i orden – også når vi er på ferie. Ikke la dårlig fordøyelse legge en demper på reiselysten.

 

Ja, vi elsker feriemat

Noe av det mest spennende med å reise er gjerne alle de ulike smakene man møter på. Men nye matretter og smakskombinasjoner kan være uvant kost for magen vår. Særlig frityrmat og annen fettrik mat kan bli tatt dårlig imot av kroppen vår. Et kosthold med mye fett kan påvirke mage- og tarmfunksjonen og føre til ubehag eller problemer med løs mage. Og at det skal prege ferien er kanskje det siste man ønsker.

 

Ikke la stress ødelegge feriekosen
I tillegg til uvant mat kan også stress virke inn på fordøyelsen. Vi drar ofte på ferie for å koble av, men noen ganger byr ferien på mer stress enn forventet. Kanskje er det mye som må koordineres, planlegges og tenkes på? Husk å puste mellom slagene. Stress er ikke bra for hverken feriekosen eller fordøyelsen. Perioder med mye stress kan gi fysiske plager som hodepine, kvalme, uro og lite energi.

 

Vær snill med magen
En mage som slår seg vrang er aldri gøy, særlig ikke når man er på ferie. To kapsler Nycopro Ferie inneholder fem milliarder melkesyrebakterier fra syv spesielt utvalgte bakteriestammer. Produktet fås kjøpt på apotek og kan brukes av barn fra tre år og oppover (fra 1 år i samråd med helsepersonell).

Nycopro Ferie kan kjøpes i apotek.

 

Foto: Scanpix
NO/NYO/1119/0018

Publisert oktober 1, 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *