Et utvalg fluortabletter

Motvirker skader på emaljen og hull i tennene.

Tennene trenger konstant pleie og det er viktig at tannpleien blir tatt på alvor allerede fra første melketann. Begynner man tidlig med god rutine på tannpussen vil man ha et bedre grunnlag når man blir eldre, og man unngår noen tannlegebesøk.

Det er viktig at barn får i seg nok fluor, og fluortablettene Nycodent kan være med og sikrer dette. De heter Fluorix og finnes i forskjellige styrker på alle landets apotek.

STYRKER TENNENE

Nycodent Fluorix hjelper til med å bygge sterke tenner og gjør tannemaljen hardere og mer motstandsdyktig mot syreangrep. Bruker du Fluorix vil den også hjelpe med gjenoppbyggingen av tannemalje som allerede er skadet.

Tablettene kommer i smakene jordbær, cola og tuttifrutti, og gir barnet en god smaksopplevelse samtidig som de får god beskyttelse av både tenner og tannkjøtt. Poden kan legge seg med godt humør, og foreldrene kan gå med litt lavere skuldre og god samvittighet resten av kvelden.

FLERE SYRESKADER

Ny forskning viser at barn og unge i Norge har færre hull i tennene, men det som ikke er bra, er at det blir fler og fler som får syreskader. Syreskader får man ved å drikke saft, juice, brus, iste, lettbrus, energidrikk og andre syreholdige drikker.

Derfor er fluor viktig, da den hjelper til å beskytte tenner og tannemalje, samt emalje som allerede er skadet.

Ta grep allerede fra treårsalderen. Barn med økt risiko for hull i tennene kan begynn å få Fluorix. Husk også at små barn bør få rutine på tannpuss og hygiene allerede fra første melketann.

 

Id nummer: : NO/NCD/1216/0014

 

Referanser:

http://www.tannpleier.no/dette-odelegger-tannemaljen/
http://np.netpublicator.com/netpublication/n94053698

Tannstell hos barn, Helsenorge (cited 16.01.17)