Om Nycomed

 

Takeda Norge

Det er Takeda som markedsfører alle Nycomed-produktene, og i porteføljen inngår blant annet kjente merkevarer som:

Samt forkjølelsesprodukter som; Rhinox, Zymelin, Zycomb, Granon, Noskapin og Solvipect, i tillegg til en del andre produkter.

Alle produktene selges i apotek.

Etter å ha vært en ledende aktør i norsk legemiddelindustri og viktig del av nordmenns hverdag i over 140 år ble Nycomed kjøpt av Takeda i 2011. Takeda er et globalt, pasientfokusert og innovasjonsdrevet farmasøytisk selskap som bygger på mer enn 235 års historie. Takeda jobber for bedre helse for mennesker over hele verden.

Takeda Norge ledes av administrerende direktør Bjørn Lie og landssjef Duarte Marchand.

Mer informasjon om Takeda på www.takeda.com

Mer informasjon om Takeda Norge på www.takeda.no

PRODUKTER

Våre produkter selges i apotek

Disse produktene består av:

Nycoplus som er vår serie for vitaminer, mineraler og kosttilskudd.

Nycopro er produkter med fokus på mage og tarm, melkesyrebakterier med spesielt utvalgte bakteriestammer. I tillegg til produkter for de med laktoseintoleranse.

Nycodent er Takedas munn- og tannpleieserie som bidrar til en sunnere munnhule og til å opprettholde friske, sterke tenner. Serien består av hverdagsprodukter og spesialprodukter.

Forkjølelsesprodukter som nesespray, nesedråper, hostesaft- og tabletter.

Halsbrann og sure oppstøt består av produkter som hjelper både de som er sporadisk plaget og de som sliter med tilbakevendende plager.

Smerteprodukter.

EKSKLUSIVT I APOTEK

Våre produkter selges kun i apotek. Dette grunnet gjensidig høye krav til kvalitet og dokumentasjon i alle ledd, frem til produktene er på plass i hyllene på alle apotek. Vi i Takeda har kunnskapsrike produktsjefer i tillegg til klinisk ernæringsfysiolog som bidrar til at apoteket kan fagområdene våre, slik at de kan gi deg videre veiledning.

SPØR OSS

Kontakt:

Telefon 800 800 30
E-mail infonorge@takeda.com
Abonnér på nyhetsbrev

 

VI KAN HJELPE DEG MED:

  • Spørsmål om våre reseptfrie legemidler og merkevarer f.eks. om bruk, dosering, innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner mm.
  • Informasjon om Takedas terapiområder.

Vi gjør oppmerksom på at vi som legemiddelfirma ikke har anledning til å gi medisinfaglige råd til pasienter og pårørende.

Mandager 10-12

Onsdager 10-12

Torsdager 10-12

Tirsdag og fredag er stengt.

 Følg oss i sosiale medier!