Om Nycomed

ET FRISKERE NORGE


Takeda Norge

Takeda er et forskningsbasert, globalt selskap med hovedvekt på legemidler. Selskapet er til stede i mer enn 70 markeder og satser blant annet innen spesialområder som kreft, mage/tarm og vaksiner.

Som det største farmasøytiske selskapet i Japan, og et av de ledende, globale selskapene i industrien, arbeider Takeda, gjennom medisinsk innovasjon, for bedre helse for pasienter over hele verden.

Takeda ble grunnlagt i 1781 og har 31 000 medarbeidere.

I Norge har Takeda cirka 260 medarbeidere og et eget produksjonsanlegg i Asker utenfor Oslo. Der produseres det kalsium tyggetabletter som eksporteres til mer en 50 markeder over hele verden, og kalsium fra Asker er markedsleder i Europa.

Driftsinntektene utgjorde 2,473 milliarder kroner i regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2017. Over 70 prosent av omsetningen kommer fra eksport til Takedas egne selskaper og til samarbeids­partnere.

 

Målt i volum er Takeda en av landets største leverandører av legemidler. Takeda har et bredt spekter av reseptbelagte medisiner til sykehus, spesialister og allmennpraktiserende leger. Takedas reseptfrie medisiner og kosttilskudd selges i apotek.

Takeda kjøpte i 2011 Nycomed, som  har vært en ledende aktør i norsk legemiddelindustri og en viktig del av nordmenns hverdag i over 140 år. Selskapet har skapt, utviklet og produsert flere av landets mest kjente legemidler. Den arven skal Takeda bygge videre på og jobbe for bedre helse og et friskere Norge.

Takeda Norge ledes av administrerende direktør Bjørn Lie og landssjef Duarte Marchand.

 

Kontaktpersoner

Adm. direktør Bjørn Lie, telefon 908 33 694

Landssjef Duarte Marchand, telefon 406 05 514

Mer informasjon om Takeda på www.takeda.com

Mer informasjon om Takeda Norge på www.takeda.no

PRODUKTER

Våre produkter av reseptfrie medisiner og kosttilskudd selges på apotek

Disse produktene består av:

Nycoplus som er vår serie for vitaminer, mineraler og kosttilskudd.

Nycopro er produkter med melkesyrebakterier med spesielt utvalgte bakteriestammer.

Nycodent er Takedas munn- og tannpleieserie som bidrar til en sunnere munnhule og til å opprettholde friske, sterke tenner. Serien består av hverdagsprodukter og spesialprodukter.

Forkjølelsesprodukter, som nesespray, nesedråper, hostsaft- og tabletter samt en serie med halspastiller og varme drikke, som hjelper både mot sår hals og hoste.

Halsbrann og sure oppstøt, produkter som hjelper både de som er
sporadisk plaget eller de som sliter med tilbakevendende plager.

Smerte produkter

EKSKLUSIVT I APOTEK

Kjøp Takedas produkter kun på apotek

Apotek 1 er først og fremst et rådgiverapoteket, lett og finne og lett å spørre. Opptatt av å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Legger vekt på personlig service og å stimulere kundene til å ta vare på egen helse.
Vitusapotek har medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig.
Boots apotek har en sikker reseptekspedisjon og yter kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg.
Ditt Apotek mener god helse er viktigere enn alt annet. De er stolte av sin fagkunnskap, og holder seg oppdaterte på nye produkter og medisiner. Du skal være sikker på at de kan sitt fag og du kan være trygg på at du får det du skal ha.
Komplettapotek.no er et nettapotek og eies av Komplett Apotek AS som er del av Komplett Group.
Sykehusapotekene er spesialisthelsetjenestens apotek. De har samme eiere som sykehusene og har et tett samarbeid både regionalt og lokalt.

Våre produkter selges kun i apotek grunnet gjensidig høye krav til kvalitet og dokumentasjon i alle ledd frem til de er på plass i hyllene på apotek. Vi i Takeda har kunnskapsrike produktsjefer som bidrar til at apoteket kan fagområdene slik at de kan gi videre veiledning til deg som kunde.

Et friskere Norge

Siden 1874 har vi sørget for bedre helse for folk flest.

SPØR OSS

 

Kontakt oss

Telefon 800 800 30
E-mail infonorge@takeda.com
Abonnér på nyhetsbrev

VI KAN HJELPE DEG MED:

  • Spørsmål om våre reseptfrie legemidler og produkter f.eks. om bruk, dosering, innholdstoffer, virkninger, interaksjoner.
  • Informasjon om Takedas terapiområder.

Vi gjør oppmerksom på at vi som legemiddelfirma ikke har anledning til å gi medisinfaglige råd til pasienter og pårørende.

Åpent mandag-fredag kl. 10.00 – 13.00

SOSIALE MEDIER

 Følg oss i sosiale medier!