Slik kan du lindre halsbrann

Brennende svie i brystet? Uansett kosthold og livsstil, så trenger du ikke ha det sånn for alltid. Med SOMAC Control kan du vinne tilbake noe av livskvaliteten.

Les mer…


Kan stress gi halsbrann?

Det finnes mange myter knyttet til halsbrann. Men skyldes egentlig den brennende følelsen i hals og svelg stress eller konkrete matvarer? Her får du svaret.  

Les mer…


Derfor kan feriereisen gi deg halsbrann

For deg som sliter med halsbrann kan en feriereise være en ekstra utfordring, men det bør ikke være grunnen til å få ødelagt ferien.    MAT KAN VÆRE SYNDEREN Selv om mat kan utløse halsbrann, så er årsaken til smertene en dysfunksjon i fordøyelsessystemet ditt. Man får halsbrann blant annet fordi lukkemuskelen mellom magesekken og … Les videre

Les mer…


Hvorfor får vi egentlig halsbrann?

Tenker du at halsbrann er en plage du nærmest har fortjent, at kostholdet ditt har skylden? Fullt så enkelt er det ikke.  

Les mer…


plaget-av-halsbrann

Plaget av halsbrann?

De fleste opplever halsbrann en eller annen gang i løpet av livet. En brennende følelse i brystet og noe sur smak i munnen er vanlige symptomer.1)   RÅD SOM HJELPER Det finnes flere livsstilsråd som kan hjelpe mot halsbrann:1) Unngå matvarer som utløser halsbrann, samt å spise store måltider to til tre timer før du … Les videre

Les mer…


Kosthold er viktig, men det er ikke alltid at endring av dette kan lindre dine halsbrannplager.

Trodde du det var maten alene som ga deg halsbrann? Det er ikke alltid tilfelle.

Les mer…


Gjør halsbrann deg usosial?

Halsbrann behøver ikke ta kontroll over hverdagen din – det finnes grep du kan ta.

Les mer…


Opplever du halsbrann på jobben?

Når halsbrannen brenner i brystet, er det ikke enkelt å konsentrere seg om det man skal. Hjelpen er ikke nødvendigvis langt unna.

Les mer…


Gjør halsbrann deg søvnløs?

Halsbrann kan forekomme når du har lagt deg, fordi magesyren kommer opp i spiserøret når du ligger. Hvis du har gjentatte plager bør du ta grep.1)

Les mer…


Halsbrann er vanligere enn du tror

Undersøkelser viser at halsbrann er svært alminnelig. Hele én av tre opplever å ha halsbrann, og EN av FIRE har plager som stadig kommer tilbake.1,2)

Les mer…


Slik kan du takle plagene

Mens noen opplever halsbrann en sjelden gang, er andre så plaget at det kan gå ut over livskvaliteten.

Les mer…


Påvirker halsbrannen sexlivet ditt?

Mindre energi gir ofte mindre lyst. Trodde du hyppige anfall av halsbrann var en filleting? Vel da må du tro om igjen. Halsbrann er ikke bare plagsomt – for noen kan det gå ut over sexlivet.

Les mer…


unngå-halsbrann-med-somac

Ta vare på de gode øyeblikkene

Halsbrann er en ganske vanlig lidelse. Faktisk er én av fire nordmenn så plaget at det påvirker deres livskvalitet.1)

Les mer…