Lytt til kroppen, og kos deg i jula

Husker du å lytte til kroppen i jula kan det bli lettere å senke skuldrene og nyte høytiden med alt som hører til.

Les mer…


For deg som reiser bort i jula

Det er ikke rart at mange lengter til varmere strøk når vinteren i Norge kan føles evig lang. Er du en av de som reiser bort i jula? Ikke glem å ta vare på fordøyelsen.

Les mer…


I år kan du få mandelen i grøten

Julegrøt, pepperkaker, gode sauser og puddinger – mange av julens godsaker kan gi magesmerter og uønskede dobesøk. Ikke la vansker med å bryte ned laktase styre hva du og dine koser dere med i høytiden.

Les mer…


Slik blir du venn med fordøyelsen

Det er plagsomt når fordøyelsessystemet sliter. I jula, og tiden før, spiser vi gjerne annerledes enn ellers i året. Sørg for å være forberedt!  

Les mer…


Intoleranse eller allergi?

Det er ikke uvanlig å blande begrepene, men melkeallergi og laktoseintoleranse er to helt ulike plager, som må behandles forskjellig.  

Les mer…


Nycopro Daglig

For at vi skal føle oss friske og opplagte, er det viktig at fordøyelsen er i orden. Nycopro Daglig er et tilskudd som bidrar til at fordøyelsesenzymene i kroppen fungerer normalt.

Les mer…


Nycopro Laktase

Nycopro Laktase, et produkt i apotek som gjør hverdagen enklere for de som ikke tåler laktose i melk og melkeprodukter. Nycopro Laktase forbedrer laktosenedbrytningen og tas samtidig med alle måltider som inneholder laktose. Dermed bidrar dette produktet til at personer som ikke tåler laktose kan spise «vanlig» mat. 

Les mer…


Ikke la melkesukker ødelegge dagen!

Is og kaker er nærmest obligatorisk på festdager, og det skal ikke magesmerter få ødelegge. Om du eller en noen i familien ikke tåler laktose, finnes det en enkel løsning å ty til.

Les mer…


Tåler du ikke laktose?

Får du mageknip, oppblåst mage eller løs avføring av melk og meieriprodukter? Det kan være symptomer på at du ikke tåler laktose. Inntak av Nycopro Laktase bidrar til at de som ikke tåler laktose kan spise «vanlig» mat.

Les mer…


– Laktasetablettene har gjort hverdagen enklere

Richard Kobbeltvedt Brunstad (13) er adoptert fra Sør-Korea, og med seg i genene har han laktoseintoleranse. Den aktive tenåringen har nå lært seg å håndtere diagnosen i hverdagen, blant annet ved å ta laktasetabletter. – Det har gjort hverdagen mye enklere for meg, sier Richard.

Les mer…


Laktase forbedrer nedbrytning av melkesukker

De aller fleste barn i verden har evnen til å fordøye laktose (melkesukker), men i mange land avtar denne etter 3-5 års alderen.¹) I Norge har ca 2-3% av befolkningen en medfødt dårlig evne til å fordøye laktose. På verdensbasis gjelder dette rundt 70% av voksne, og spesielt utsatt er personer fra Asia, Afrika og … Les videre

Les mer…