Derfor lanserer vi Nycopro Daglig

For at vi skal føle oss friske og opplagte, er det viktig at fordøyelsen er i orden. Nycopro Daglig er et tilskudd som bidrar til at fordøyelsesenzymene i kroppen fungerer normalt.

Les mer…


Tåler du ikke laktose?

Får du mageknip, oppblåst mage eller løs avføring av melk og meieriprodukter? Det kan være symptomer på at du ikke tåler laktose. Inntak av Nycopro Laktase bidrar til at de som ikke tåler laktose kan spise «vanlig» mat.

Les mer…


Derfor lanserer vi Nycopro Laktase

I disse dager lanserer Nycopro et produkt i apotek som gjør hverdagen enklere for de som ikke tåler laktose i melk og melkeprodukter. – Nycopro Laktase forbedrer laktosenedbrytningen og tas samtidig med alle måltider som inneholder laktose. Dermed bidrar dette produktet til at personer som ikke tåler laktose kan spise «vanlig» mat, sier Lise Bergan, … Les videre

Les mer…


– Laktasetablettene har gjort hverdagen enklere

Richard Kobbeltvedt Brunstad (13) er adoptert fra Sør-Korea, og med seg i genene har han laktoseintoleranse. Den aktive tenåringen har nå lært seg å håndtere diagnosen i hverdagen, blant annet ved å ta laktasetabletter. – Det har gjort hverdagen mye enklere for meg, sier Richard.

Les mer…


Laktase forbedrer nedbrytning av melkesukker

De aller fleste barn i verden har evnen til å fordøye laktose (melkesukker), men i mange land avtar denne etter 3-5 års alderen.¹) I Norge har ca 2-3% av befolkningen en medfødt dårlig evne til å fordøye laktose. På verdensbasis gjelder dette rundt 70% av voksne, og spesielt utsatt er personer fra Asia, Afrika og … Les videre

Les mer…