Slik blir du venn med fordøyelsen

Det er plagsomt når fordøyelsessystemet sliter. 

Les mer…


Laktase kan hjelpe de som ikke tåler laktose

I år kan du få mandelen i grøten

Julegrøt, pepperkaker, gode sauser og puddinger – mange av julens godsaker kan gi magesmerter og uønskede dobesøk. Ikke la vansker med å bryte ned laktase styre hva du og dine koser dere med i høytiden.

Les mer…


Laktose_barn_bursdag

Slik kan barn som ikke tåler laktose kose seg i bursdag likevel

Barnet ditt trenger verken å ofre sjokoladekaken eller den gode dagsformen for å unngå ubehag i sammenheng med laktose. Les hvordan!

Les mer…


Gir du kroppen et tilskudd av laktase vil den i større grad klare å spalte melkesukkeret som kan forårsaker vondt i magen.

Så enkelt er det for barn med intoleranse å spise is og drikke melk

Det kan være enkelt å tenke at mat med laktose må havne på nei-listen for barnet som reagerer på melkesukker, men det trenger nødvendigvis ikke bli sånn.

Les mer…


Alt du trenger å vite om laktose

Alt du trenger å vite om laktose

Mistenker du at du ikke tåler laktose? Da bør du lese videre.

Les mer…


Maten som er snill med magen

Mange som sliter med hyppige magesmerter, har nytte av å spise mat med lavt innhold av såkalt FODMAP. For andre er det langt mindre grep som skal til. Her er noen tips for sarte mager.  

Les mer…


Ikke la melkesukker ødelegge en flott fest!

Is og kaker er nærmest obligatorisk når det inviteres til fest, og det skal ikke magesmerter få ødelegge. Om du eller en noen i familien ikke tåler laktose, finnes det en enkel løsning å ty til.

Les mer…


Alt du lurer på om laktase

Har du vansker med å bryte ned laktose? Da kan tilskudd av laktase gjøre det mulig for deg å innta laktoseholdig mat og drikke, uten at du blir dårlig etterpå. Her er alt du bør vite om enzymet.  

Les mer…


Mange sliter med rumling og oppblåst mage

Generelle mageplager og ubehag er som regel ikke farlige, men kan gå utover livskvaliteten.

Les mer…


Alternativer til kumelk – en guide

Må eller vil du erstatte kumelk med noe annet? Her er en guide til laktosefrie og veganske alternativer.

Les mer…


KK fikk åtte personer til å teste Nycopro Laktase-tabletter. Her er resultatet

Tablettene skal hjelpe med å bryte ned laktose. Var tablettene enkle å ta? Og viktigst av alt, fungerte de? Testpilotene forteller. Hva er Laktase-tabletter og hva brukes de til? Laktase-tablettene skal gjøre det mulig å innta laktoseholdig mat og drikke uten at man får mageproblemer, takket være enzymet laktase som bidrar til nedbryting av laktose … Les videre

Les mer…


Ta vare på fordøyelsen i jula

Lytt til kroppen, og kos deg i jula

Husker du å lytte til kroppen i jula kan det bli lettere å senke skuldrene og nyte høytiden med alt som hører til.

Les mer…


Ta vare på fordøyelsen når du drar på ferie.

For deg som reiser bort i jula

Det er ikke rart at mange lengter til varmere strøk når vinteren i Norge kan føles evig lang. Er du en av de som reiser bort i jula? Ikke glem å ta vare på fordøyelsen.

Les mer…


Intoleranse eller allergi?

Det er ikke uvanlig å blande begrepene, men melkeallergi og laktoseintoleranse er to helt ulike plager, som må behandles forskjellig.  

Les mer…


Nycopro Daglig

For at vi skal føle oss friske og opplagte, er det viktig at fordøyelsen er i orden. Nycopro Daglig er et tilskudd som bidrar til at fordøyelsesenzymene i kroppen fungerer normalt.

Les mer…


Gir du kroppen et tilskudd av laktase vil den i større grad klare å spalte melkesukkeret som kan forårsaker vondt i magen.

Nycopro Laktase

Nycopro Laktase, et produkt i apotek som gjør hverdagen enklere for de som ikke tåler laktose i melk og melkeprodukter. Nycopro Laktase forbedrer laktosenedbrytningen og tas samtidig med alle måltider som inneholder laktose. Dermed bidrar dette produktet til at personer som ikke tåler laktose kan spise «vanlig» mat. 

Les mer…